Soutěž byla ukončena. Správná odpověď: c) celozrnnou špadlovou
Výherci již byli kontaktováni e-mailem. Gratulujeme!
Všem soutěžícím děkujeme za účast v soutěži.
Sladkosti bez rafinovaného cukru od populární foodblogerky
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají. Jsou totiž plné dobrot, jako jsou ořechy, ovoce nebo chutná semínka. Vyzkoušejte třeba třešňový koláč s tofu, velikonočního beránka s jablečným pyré nebo borůvkový koláč s kakaovým máslem.
Všechny recepty jsou veganské a nenajdete v nich bílý rafinovaný cukr.
Soutěžte s Mlsáníčko.cz a vyhrajte jednu ze tří knih Evy Francové.
Jak se můžete stát jedním z výherců?
Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:
Jakou mouku používá Eva Francová do Jahodovo – rebarborového koláče?
a) semolinovou
b) mandlovou
c) celozrnnou špaldovou
Odpověď na otázku naleznete ZDE
Soutěž probíhá od 14. do 20. 11. 2018
Své odpovědi zasílejte na soutez@netwebs.cz.
Výhra Vám bude zaslána poštou. Výherci se stanou 100., 200. a 300. správně odpovídající soutěžící.
Výherci budou informováni e-mailem. Výhra bude zaslána poštou.
Výhru do soutěže poskytlo nakladatelství MOTTO.