Sendvič s pickles – ideální po náročném večeru

sendvic s pickles

Měli jste náročný společenský večer a za krkem vám visí pořádná opice?

Hledáte, čím si srovnat žaludek? Zkuste sedvič s pickles.

Pickles je zkvašená zelenina. Je to ideální způsob uchování zeleniny (nejen) pro zimní období. Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky jim uchová řadu vitaminů a minerálů.

A mimo to umí i dobře srovnat žaludek po kocovině.

 

Pickles rozložte na chléb a dejte na pár minut zapéct do trouby či do toustovače. Chutná výborně, když dovnitř zapečeme i sýr.

Po opravdu náročné noci přikusujeme i nakládanou okurku.

Recept na domácí pickles naleznete zde.

Sandra Š.
foto: foodiesfeed.com


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>