Rustikální salát ke grilování

Chystáte se grilovat a říkáte si, že by grilovanému masu slušela nějaká adekvátní příloha?

Připravte bramborový salát s fazolkami a rajčaty.

Olizovat se budou i ti, kdo by jinak salát vůbec nejedli.

Tip: Salát chutná výborně i druhý den pořádně vychlazený.

Neoslovil vás tento salát? Zkuste jiný.

 

Na asi 10 porcí:

2 kg brambor
750 g zelených fazolí
25 g sušených rajčat bez oleje
600 g cherry rajčat, rozpůlených
majonézy
špetka mleté papriky
sůl

Brambory uvaříme ve slupce do měkka a poté nakrájíme na menší kousky. Zelené fazolky povaříme asi 5 minut ve vodě. Sušená rajčata zalijeme vroucí vodou a necháme chvíli změknout. Poté nakrájíme na menší kousky. Všechny ingredience smícháme a ochutíme paprikou a solí.

Martina M.


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>