Chystáte se grilovat a říkáte si, že by grilovanému masu slušela nějaká adekvátní příloha?
Připravte bramborový salát s fazolkami a rajčaty.
Olizovat se budou i ti, kdo by jinak salát vůbec nejedli.
Tip: Salát chutná výborně i druhý den pořádně vychlazený.
Neoslovil vás tento salát? Zkuste jiný.
Na asi 10 porcí:
750 g zelených fazolí
25 g sušených rajčat bez oleje
600 g cherry rajčat, rozpůlených
špetka mleté papriky
sůl
Brambory uvaříme ve slupce do měkka a poté nakrájíme na menší kousky. Zelené fazolky povaříme asi 5 minut ve vodě. Sušená rajčata zalijeme vroucí vodou a necháme chvíli změknout. Poté nakrájíme na menší kousky. Všechny ingredience smícháme a ochutíme paprikou a solí.
Martina M.