Sladká kuchařka z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube” od Cupcake Jemmy ukazuje klasické i zcela nové recepty, které dodají šmrnc vašemu pečení!
12. prosince 2014 vychází knižní novinka pod názvem „Sladká kuchařka“, která se věnuje nejen základům pečení a všem těm obezličkám, po kterých budou vaše dortíky něco extra, ale samozřejmě i 50 úžasným cupcakes a dortům.
Sladká kuchařka je rozdělena do kapitol podle ročního období. Ne proto, že se v nich používají sezonní suroviny, ale hlavně proto, že vyvolávají jedinečné pocity, které souvisejí s určitým obdobím v roce. Takže ať bude jakákoliv roční doba, budete si moct vybrat nějakou tu rošťáckou laskominku. Kromě receptů na báječné cupcakes a dorty však v knížce naleznete i celou škálu užitečných nápadů a tipů pro pečení, zdobení a uchovávání dortíků, polev a zdobení. Nic tady není příliš komplikované, takže nemáte žádnou výmluvu, proč to nezkusit.
Sladká kuchařka je knihou z produkce “Jamie Oliver’s FOOD Tube”, což je komunitní kanál Jamie Olivera na YouTube, který sleduje více než milion odběratelů. Pod značkou produkce “Jamie Oliver’s Food Tube” již vyšla BBQ kuchařka od DJ BBQ, a v budoucnu budou vydávány i další praktické, cenově dostupné a uživatelsky příjemné kuchařky s lahodnými recepty inspirované neuvěřitelnými (šéf)kuchaři a všemi, kdo umí a jsou spojení s kanálem FOOD Tube.
Autorem Sladké kuchařky je rozkošná, svůdná a supertalentovaná dívka jménem Jemma Wilson. Jemma vede cukrárnu jménem Crumbs & Doilies, a opravdu není pochyb o tom, že je skutečný cukrářský́ profík – kvalita jejích cupcakes a dortů je prostě mimořádná. Jsou až směšně dobré, dobré tak, že vám málem způsobí srdeční zástavu, a ona je navíc vynikající v tom, jak vám svým přátelským a přímočarým způsobem vysvětlí, jak je dělá – od těch základních, opravdu nejzákladnějších receptů s chytrými tipy až po ty úchvatné, výstavní kousky, kdy neuvěříte, že jste je opravdu udělali vy. A navíc vám prozradí všechna ta veledůležitá tajemství, což vás okamžitě přiměje k tomu, abyste se do těch úžasných věcí pustili sami doma.
„Tahle knížka možná není rozsáhlá, ale přímo praská ve švech tou spoustou skvělých receptů, které vám budou výtečně sloužit ještě hezkou řádku let.“ – Jamie Oliver.
Překladu českého vydání se ujala zkušená autorka kuchařek a novinářka píšící o jídle Jitka Rákosníková.
Sladká kuchařka vychází v 12. prosince 2014 v prvním českém vydání. Kniha má 128 stran a obsahuje 50 receptů s barevnými fotografiemi pořízenými vynikajícím fotografem Davidem Loftusem.
Doporučená cena knihy je 267 Kč vč. DPH a k dostání bude zejména v knihkupectvích a na internetu.
Již od pátku 5. 12. pro Vás o knihu chystáme soutěž!