Je to zdravé, je to chutné, je to rychlé a nezašpiníte u toho příliš nádobí.
Co víc si přát? Snad jen dobrou chuť.
Vypadá i chutná dobře, když navrch nasypeme něco zeleného.
Jestli to bude petržel nebo třeba koriandr, je jen na vašich preferencích.
Pro 4 mlsouny:
500 g mletého hovězího masa (přední)
1 červená cibule
2 mrkve
1 červená paprika
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
chilli
oregáno
Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej a cibuli na něm podusíme. Přidáme maso a ochutíme kořením. Promícháme a dusíme do zhnědnutí. Mezitím očistíme a nakrájíme mrkev a papriku. Přimícháme do pánve spolu s rajčatovým pyré a zhruba 15 miut povaříme. Dochutíme solí, pepřem, chilli a oregánem a můžeme podávat.
Martina M.
foto: foodiesfeed.com
Kdy se přidává rajčatová šťáva? Není to v receptu zaznamenáno.
Dobrý den,
díky za upozornění. Plechovku s rajčaty či šťávou přidejte spolu s mrkví.
Dobrou chuť!
Za mlsanicko, Veronika