Dip z čerstvého sýru s bylinkami

Osvěžte své pokrmy chutným dipem.

Hodí se k vařeným či pečeným bramborám, ke grilovanému masu, ale taky třeba k obyčejnému rohlíku.

Před podáváním nechte vychladnout.

Tip: Dip je možné ochutit česnekem.

1/2 svazku pažitky
1/2 svazku petržele
1/2 svazku kerblíku
300 g čerstvého sýru
sůl
pepř

Všechny bylinky očistíme, necháme okapat a poté nasekáme najemno. Sýr dáme do mísy a smícháme s bylinkami. Ochutíme solí a pepřem.

Sandra Š.


Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>