Zařaďte kdelubnu do jídelníčku, prospěje to Vašemu zdraví. Plod kedlubny je zdravý pro svůj obsah vitamínů, B, E, K a C a minerálních látek – draslík, fosfor, železo, vápník a hořčík. Kedlubna není chutná jen čerstvá. Ve skutečnosti má mnohem širší využití. Lze ji vařit, zapékat, smažit a připravovat z ní polévky. My jsme ochutnali [...]
Archiv receptů
-
Bramborovo – kedlubnový nákyp
Přidáno Veronika on Út, 30/04/2019 -
Chřestové rizoto s medvědím česnekem a krevetami
Přidáno Veronika on St, 24/04/2019Sezóna medvědího česneku je tu! Neváhejte a vydejte se pro něj do lesa než jej natrhají jiní, nebo než začne kvést. Proč jíst medvědí česnek? Medvědí česnek se přímo nabízí k jarním očistným kúrám. Má stejné aroma a podobnou chuť jako klasický česnek, výhodou ale je, že konzumenta pak neprovází žádný zápach. Medvědím česnekem v [...]