Treska je bezesporu jednou z nejchutnějších mořských ryb. Aby ne, když má tak pevnou, jemně plátkující svalovinu, díky které lze připravit na mnoha způsobů. Ochutnejte ji dnes obalenou v trojobale s parmezánovou strouhankou. Jako příloha se k takto upravené tresce skvěle hodí těstoviny s rajčatovou omáčkou. Pro 4 mlsouny: Rajčata v plechovce dáme do hrnce, [...]
Archiv receptů
-
Smažená treska s rajčatovou omáčkou a tagliatelle
Přidáno Veronika on Út, 09/07/2019 -
Salátová okurka – co byste o ní měli vědět?
Přidáno Veronika on Čt, 04/07/2019Okurka salátová je dnes nejrozšířenější odrůda okurek. Pěstovaly se už v dávné Mezopotámii tři tisíce let před naším letopočtem, do Evropy se dostaly až ve středověku. Její skleníkové druhy se poprvé objevily až ve druhé polovině 19. století v Anglii. V současné době najdeme nejvíce druhů v současné době v Africe a jejím největším producentem [...]