S německou kuchyní jsem se poprvé setkala v roce 1988. Nejvíce mě šokovalo, když mi na talíři přistála brambora ve slupce. Dojmy jsem si odvezla domů tedy spíše nedobré. Až po letech jsem poznala a pochopila, že i německá, resp. bavorská kuchyně je velice chutná a rozhodně si nevystačí pouze s proslaveným eintopfem. Vyhlášené uzeniny [...]
Archiv receptů
-
Ochutnejte Německo
Přidáno admin on Po, 16/01/2012 -
Kuřecí játra se šťávičkou
Přidáno admin on Út, 10/01/2012Pro 2-3 mlsouny: 1/2 kg kuřecích jater 2 malé cibule 1/2 lžičky soli 1/4 lžičky pepře 2 lžíce ostrého kečupu 1 lžíce sojové omáčky 1 lžička worcestru 1 lžička sladké papriky 3 žloutky 1 lžička solamylu s trochou vody na zahuštění 3 lžíce oleje na orestování jater 1,5 – 2,5 dl vody podle toho kolik [...]