Ačkoli jsou smažené ryby nejhůř stravitelné, je tato příprava velmi oblíbená a to jak u sladkovodnách, tak u mořských ryb. Ryby můžeme smažit vcelku i naporcované, neobalené i obalené, na přímém zdroji tepla v pánvi, pekáči, či ve fritéze. Nezapomeňte rybu vždy umýt a následně důkladně usušit kuchyňskou utěrkou. Abyste odlehčili žaludku u svědomí, připravte [...]
Archiv receptů
-
Smažená ryba v pivním těstíčku
Přidáno Veronika on Po, 08/06/2020 -
Sněhový dort s rebarborou
Přidáno Veronika on Pá, 22/05/2020Je tu sezóna rebarbory, a naskýtá se spousta možností, co s ní. Upečte si tento vynikající rebarborový dort. Nejen že mu rebarbora dodá skvělý lehce nakyslý šmak, ale také je bohatá na vlákninu, hořčík a obsahuje i kyselinu listovou. Je také velmi energeticky výživná a pozitivně působí na lidskou vitalitu a povzbuzuje sexuální apetit. Mimo [...]