Čočka má vysoký obsah bílkovin, obsahuje velmi málo tuků a je bohatým zdrojem vlákniny. Obsahuje také výrazné množství železa! Čočku bychom tedy měli konzumovat pravidelně. Vyzkoušejte tento recept pocházející z Francie. Určitě si jej oblíbíte. Pro 4 mlsouny: 1 a ½ hrnku čočky 1 cibule 2 hřebíčky 2 oloupaná rajčata 1 bouquet garni 2 dl [...]
Archiv receptů
-
Čočka po francouzsku
Přidáno admin on St, 21/03/2012 -
Jak na vejce?
Přidáno admin on Út, 20/03/2012Blíží se čas Velikonoc a k těm neodmyslitelně patří vejce. Vajíčka se v tomto období kupují a konzumují více než kdykoli jindy. Někteří je kupují s předstihem, aby se vejce včas stihla namalovat a vyzdobit s nimi dům. Snadno se tak stane, že se nám vejce zkazí. Jak to ale poznáme, když do něj člověk nevidí a ani nemůže [...]