„Švejk Restaurant“ není pouze gastronomická záležitost, ale jde o projekt, který představuje veřejnosti „ nejlepší věci “ z Čech. V díle Jaroslava Haška vnímáme originalitu, výjimečnost i české národní dědictví. Podobné hodnoty spojujeme s pivem Pilsner Urquell. Proto se stal Plzeňský Prazdroj, a. s., dodavatelem piva do Švejk restaurantů a garantem kvality jeho čepování. Klidem [...]
Archiv receptů
-
Švejk Restaurant Loket
Přidáno admin on Čt, 05/04/2012 -
Recepty z mladého masa
Přidáno admin on Čt, 05/04/2012O Velikonocích patří na sváteční stůl především mladé maso. Sezona jehněčího začíná a to se již tradičně objevuje na sváteční tabuli. Vyberte si recept, který je vašemu mlsnému jazýčku blíže. Uvidíte, že si Velikonoce bude chtít velmi rychle zopakovat. Vyznáte se v tradičních velikonočních pokrmech? Jaké z nich připravujete doma? Jehněčí kýta na rozmarýnu [...]