Archiv receptů

  • Netradiční tuňáková pomazánka

    Přidáno admin on Po, 09/07/2012
    sendvic

    Usínáte a přemýšlíte, co si zase dáte k snídani? Co si takhle dopřát jednoduchou ale velmi chutnou pomazánku z tuňáka? 2 malé konzervy tuňáka naloženého v oleji 2 vejce 3 lžíce kaparů 3 lžíce cottage 1 lžíce hořčice šťáva z l limetky 1 lžíce olivového oleje sůl Vejce uvaříme natvrdo. Z konzerv slejeme olej a [...]

  • Vepřová panenka v mátové šťávě

    Přidáno admin on St, 04/07/2012

    Vepřová panenka, nejlibovější maso z vepře řadící se do kategorie I.jakosti.  Stejně jako hovězí svíčková je to sval pod hřbetem.  Občas se jí proto říká vepřová svíčková. Její maso se výtečně hodí na minutky a medajlonky. Také se s oblibou plní a dělají se z ní rolády. Výtečná je marinovaná a jen zlehounka orestovaná. Vyzkoušejte [...]