Kachní maso má vynikající, jemnou chuť a je možné setkat se s ním v nejrůznějších úpravách po celém světě. Obsahuje ale ze všech druhů drůbežího masa nejvíc tuku. Kromě domácí produkce se k nám ještě kachny dováží, a to převážně z Maďarska. V naší, české kuchyni patří kachna k národní tradici. V kombinaci s bramborovým [...]
Archiv receptů
-
Špeková kachní prsa s mangoldem
Přidáno admin on Po, 12/11/2012 -
Picadillo
Přidáno admin on St, 07/11/2012Tento tradiční pokrm latinskoamerických zemí je rozšířený hlavně na Kubě, v Mexiku, Dominikánské republice, ale také na Filipínách. Pokrm je připravován obvykle z hovězího mletého masa, rajčat nebo rajčatové omáčky a dalších složek lišících se podle oblasti. Je podáván s rýží nebo jako náplň tortill v tzv. „tacos“. Název pokmu je odvozen od španělského slova „picar“, [...]