Hovězí játra se používají spíše do paštik či do polévkových knedlíčků, vyzkoušet můžete ale i jejich minutkovou úpravu. Pokud hovězí játra nemusíte, můžete je nahradit telecími či vepřovými. Játra před tepelnou úpravou vždy omyjte a odstraňte blanky. Nikdy je předem nesolte. Pokud by se tak stalo, budou tvrdá. Jako příloha je vhodná bramborová kaše. [...]
Archiv receptů
-
Restovaná hovězí játra s cibulkou a jablečným kompotem
Přidáno Veronika on Po, 04/01/2021 -
Jak připravit skvělé těsto na pizzu?
Přidáno admin on St, 23/12/2020Těsto na pizzu potřebuje svůj čas i péči. Pokud jedno či druhé vynecháte, tak se dokonalého výsledku poté už zkrátka nedočkáte. Dnes vám prozradíme, co na takové těsto potřebujete a jak se k němu chovat. Vše uvedeme i na příkladu, konkrétně na pizza Margarita. TIP: Pokud si chcete tuto dobrotu vychutnat i bez práce, doporučujeme [...]