Maso tuňáka se může pochlubit velkým množstvím vitaminů B1, B3 a B6. Tyto vitaminy snižují cholesterol, rozšiřují cévy, pozitivně ovlivňují chod nervového a imunitního systému. Dále obsahuje mnoho selenu a fosforu. Fosfor se spolu s vitaminem B podílí na tvorbě energie a důležitý je i pro správnou funkci svalů, ledvin a srdce. Maso tuňáka bychom [...]
Archiv receptů
-
Steaky z tuňáka na koriandru
Přidáno admin on St, 16/01/2013 -
Zeleninové smaženky se špenátovým salátem
Přidáno admin on Po, 14/01/2013Hledáte-li nápad na jednoduché bezmasé jídlo, pak je následující recept právě pro vás. Zeleninové smaženky jistě budou chutnat i těm nejmenším mlsounům. Velkým plusem je, že ačkoli se jedná o smažené jídlo, jedná se o lehký pokrm. Pro 4 mlsouny: 1 hrnek nastrouhané mrkve 2 hrnky nastrouhaných brambor ½ hrnku nakrouhaného zelí lžička papriky sůl [...]