Štika je druhým největším dravcem našich vod. Patří mezi dražší a exkluzivnější ryby. Nevyskytuje se totiž tak běžně jako třeba pstruh. Zajímavé na štice je, že nejméně kostí obsahuje ocasní část ryby. Pokud si štiku sami nechytneme a nevykucháme, platí jako u všech ryb, že nejlepší je kupovat čerstvou chlazenou rybu na ledu. Štika je [...]
Archiv receptů
-
Štika na zelenině
Přidáno admin on St, 27/02/2013 -
Brambory se zelím a kurkumou
Přidáno Veronika on Út, 26/02/2013Zaujaly vás účinky kurkumy? Nač s jejím ochutnáním čekat. Pro začátek můžete vyzkoušet tuto netradiční chuťovou kombinaci. Je to sice bezmasé jídlo, ale díky zelí vás dodatečně zasytí. Pro 4 mlsouny: 500 g zelí (předvařeného) 60 g sušených meruněk 60 g čočky 600 g brambor 250 g zeleninového vývaru 1 lžička mleté papriky 1 lžička [...]