Říkáte si, že na zelených fazolkách s vepřovou panenkou nic není? Pak jste jistě neochutnali tuto pikantní verzi. Zázvor a anýz totiž přivedou tento na první pohled fádní pokrm k naprosté dokonalosti. Chutě se krásně propojí a vy se budete jen olizovat. Pro 2 mlsouny: 500 g čerstvých fazolek 200 g vepřové panenky 5 lžic [...]
Archiv receptů
-
Pikantní opečené fazolky s vepřovou panenkou
Přidáno admin on St, 20/03/2013 -
Croque-monsieur
Přidáno admin on Út, 19/03/2013Croque-monsieur (v překladu croquer: křupat a monsieur: pán) je křupavý zapečený sendvič se šunkou a sýrem (nejčastěji Ementálem nebo Gruyèrem), pocházející z Francie. První zmínky o něm se objevily již v roce 1910, když se objevil v menu pařížských kaváren. Není však známo, kdo jej stvořil jako první. Dnes je známo mnoho obměn, a tak [...]