Ačkoli mnoho z nás má na nákyp neblahé vzpomínky ze školní jídelny, kde vypadal jako by ho někdo již předvžvýkal. Tímto vynikajícím zeleninových nákypem nepohrdnou ani děti nemající zeleninu příliš v oblibě. I když v něm není obsaženo maso, dostatečně nás nasytí a můžeme ho podávat jako lahodnou teplou večeři. Komu by to přišlo málo, může spolu s nákypem [...]
Archiv receptů
-
Zeleninový nákyp
Přidáno admin on Út, 09/04/2013 -
Arancini alla siciliana
Přidáno admin on Po, 08/04/2013aneb Plněné rýžové pomeranče. Tyto rýžové koule se na Sicílii údajně připravují již od 10. století. Od dob svého vzniku prošly mnohými obměnami a dnes existuje nespočet variant přípravy. Tou nejpůvodnější a na Sicílii dodnes nejoblíbenější je arancini con ragú, a sice verze s ragú a hráškem. Dále se můžeme setkat například s houbovou náplní, sýrovou, [...]