Včerejším dnem začala na pstruhových vodách rybářská sezóna. Doposud nesměl v místech jejich reprodukce pstruhy nikdo rušit. Rituál první ulovenou rybu vrátit vodě, rybáři jistě dodrželi, ale ty další úlovky se jistě brzy octnou na talířích. Co takhle ochutnat pstruha netradičně v podobě francouzského quiche? 250 g mouky 125 g změklého másla + máslo na [...]
Archiv receptů
-
Rybí quiche s jarní zeleninou
Přidáno admin on St, 17/04/2013 -
Aloo Gobi
Přidáno admin on Út, 16/04/2013Aloo Gobi je pokrm pocházející z jižní Asie, nejvíce populární je v Indii a Pákistánu. Aloo v překladu znamená brambory a Gobi květák. Je tedy zřejmé z jakých hlavních surovin se pokrm připravuje. Další nutností je koření typické pro indická jídla. Receptů existuje mnoho, co rodina to jiný recept. Mlsáníčko vám přináší jednu z možností [...]