Angrešt – srstka obecná (Grossularia uva crispa) je trnitý keř původně volně rostoucí a dorůstající až do výšky 3 metrů. Na většině zahradách jeho keře známe spíše jako menší bonsaje. O jeho původu se toho příliš neví. Ačkoli je angrešt velice rozšířený i v Africe a na Blízkém východě, první zmínka se objevila již v 16. století [...]
Archiv receptů
-
Angrešt, pruhované mlsání
Přidáno admin on Čt, 02/05/2013 -
Zeleninové lasagne
Přidáno admin on St, 01/05/2013Klasické lasagne by se měly podávat s boloňskou omáčkou. Připravují se však na mnoho jiných způsobů – se špenátem, rajčatovou omáčkou, parmezánem, ricottou a další. Tento recept na zeleninové lasagne je pro všechny, kdo mají rádi klasicky připravených lasagní, jen zrovna nemají chuť na maso. Pro 4-6 mlsounů: Na rajčatovou omáčku: Na Bešamelová [...]