Symbol beránka neodmyslitelně patří k Velikonocům a v podobě sladkého pečiva si ho rádi dopřáváme. Když ho ale máme rádi, proč jej péct jen jednou do roka? Zkuste pojmout pečení beránka netradičně a přitom jezte zdravěji. Řada běžných surovin, jako je bílá mouka a cukr se dají nahradit za zdravější varianty. Poradíme vám jak. Proč [...]
Archiv receptů
-
Upečte beránka zdravěji
Přidáno Veronika on Út, 14/05/2013 -
Luxusní jídla se slevou
Přidáno Veronika on Út, 14/05/2013Japonská kuchyně se od té naší liší natolik, že návštěva japonské restaurace v nás může zanechat hluboký dojem. Už jen samotná atmosféra takových restaurací je úžasná. Obsluha se s neustálým úsměvem na rtech před hosty zdvořile uklání. Z reproduktorů hraje decentní hudba, která nikoho neruší a navozuje klidný dojem. Návštěva takové restaurace je vlastně balzámem [...]