Že se kedlubna dá jíst jen za studena? Ale kdepak. Vynikající je i tepelně upravená. Co takhle ji vydlabat, naplnit žampionovou směsí a zapéct v troubě? To bude teprve dobrota. Kedlubny navíc obsahují spoustu vitamínů a minerálních látek, a tak uděláte něco pro své zdraví. Pro 4 mlsouny: 4 kedlubny 150 g [...]
Archiv receptů
-
Kedlubny plněné žampionovou směsí
Přidáno Veronika on Út, 06/08/2013 -
Candát s avokádovým salátem
Přidáno Veronika on Po, 05/08/2013Candát, ryba v Čechách známá již od 18. století. Candát je vysoce ceněnou rybou pro své bílé maso a absenci mezisvalových kůstek. Tato chutná ryba je velmi univerzální, protože se dá zpracovat na mnoho způsobů. Nejčastěji se lze setkat s candátem obecným, jehož maso získá po tepelné úpravě lahodnou, lehce oříškovou chuť. Ochutnejte jeho maso v kombinaci [...]