Gnocchi, drobné knedlíčky původem z Itálie jsme vám představili již minulém receptu. Jako příloha se používají pravděpodobně již od římských dob. Do okolních zemí se gnocchi dostaly při expanzi římské říše a každá země si pochopitelně osvojila svoji specifikaci. Jejich základem bývají však vždy ricotta, mouka a brambory. Dalšími surovinami se liší podle oblasti. Zatímco [...]
Archiv receptů
-
Domácí gnocchi s červeným zelím
Přidáno Veronika on St, 14/08/2013 -
Čočková – codůmdal polévka
Přidáno Veronika on Út, 13/08/2013Pokud tvoří mrkev, celer, cibule a česnek základ, který máte vždy k dispozici, máte tak možnost kdykoli připravit tuto rychlou polévku. Ačkoli se to nezdá, s těmito jednoduchými ingrediencemi si můžete vyhrát. Můžete je doplnit o jakékoli bylinky doma či na zahrádce najdete. Polévku můžete nechat robustní, nebo ji umixovat do jemného pyré, jak je [...]