Masové závitky involtini vám prodají skoro v každém italském řeznictví. Jsou to tenké malé plátky hovězího nebo telecího masa, naplněné a lehce obalené ve strouhance. Doma je pak vložíte na pár minut trouby, a šťavnaté mlsání má za pár minut připravené. Jelikož česká řeznictví tyto závitky zatím nenabízí, musíme si je připravit doma sami. Má [...]
Archiv receptů
-
Krůtí involtini s lahodnou nádivkou
Přidáno Veronika on Út, 05/11/2013 -
Čočková polévka jak ji neznáte
Přidáno Veronika on Po, 04/11/2013Kromě koriandru a kmínu se do této polévky přidávají i rajská zrna, známá také jako guineiský pepř. Tato zrna mají říznou chuť s peprnou příchutí. Výbornou chuť dodávají svařenému vínu, jehněčímu masu, bramborám, lilku a polévkám. Rajská zrna jsou charakteristická především pro západoafrickou kuchyň. V západní Africe se rajská zrna používají do bylinných léků, ulevují [...]