Chutnala Vám ryba o Vánocích tak, že máte chuť zařadit jí do jídelníčku častěji? Proč ne, jen tak uděláte něco pro své zdraví a navíc si pochutnáte. Tentokrát jsme pro vás připravili recept s lososem. K přípravě potřebujete jen jeden větší pekáč a troubu. Vše se totiž peče společně a výsledkem je vynikající pečený losos s bramborami, slaninou [...]
Archiv receptů
-
Pečený losos s bramborami, hráškem a slaninou
Přidáno Veronika on Po, 13/01/2014 -
Bellini
Přidáno Veronika on Pá, 10/01/2014Jako tomu u koktejlů bývá, i tento vznikl úplnou náhodou. První jej umíchal Cipriani Bellini, ovšem po sobě jej nepojmenoval. Protože měl koktejl originálně růžovou barvu nápadně podobnou hábitu svatého muže na obraze namalovaném Giovannim Bellini, pojmenoval ho autor právě po tomto slavném benátském malíři. Stalo se tak v benátském baru Harry´s Bar již v roce 1948. [...]