Máte chuť na netradiční bábovku? A potřebujete se zbavit zásob ve spíži? Pak si ji upečte podle následujícího receptu. Bábovka je perfektně vláčná, vydrží dlouho měkká a bude chutnat všem hostům. Zároveň není nijak náročná na ingredience, které máme povětšinou běžně doma. Takže se můžete pustit do pečení hned, jakmile vás přepadne chuť. [...]
Archiv receptů
-
Maková bábovka s pomerančem
Přidáno Veronika on Pá, 17/01/2014 -
Zelí, nejzdravější zelenina
Přidáno Veronika on Čt, 16/01/2014Hlávkové zelí se konzumovalo již ve 4. století před naším letopočtem ve starém Řecku. I v antickém Římě jej hojně využívali nejen v kuchyni, ale i v léčitelství. Už Hippokratés předepisoval svým pacientům na jemno nastrouhané zelí se solí při onemocnění cystami, uretritidě a při bolestivém močení. Kysané zelí připravovali už ve středověku. Mořeplavci si jej připravovali, aby [...]