Vepřová panenka je bezesporu nejlahodnějším masem z vepře. Aby se při přípravě z masa nevypekla šťáva, pečte panenskou svíčkovou v celku a nakrájejte ji až chvíli po dopečení. I tento výtečný recept na grilovanou panenku na hříbkovém rizotu pochází z kuchyně restaurantu Daliborka. Než se pustíte do díla, rozhodně běžte ochutnat originál do restaurace a nezůstaňte [...]
Archiv receptů
-
Grilovaná vepřová panenka na hříbkovém rizotu
Přidáno Veronika on St, 05/03/2014 -
Marinovaná červená řepa plněná šlehaným kozím sýrem
Přidáno Veronika on Út, 04/03/2014Před každým hlavním jídlem je dobré naladit naše chuťové pohárky na správnou nótu. To se jistě podaří Marinovanou červenou řepou plněnou kozím sýrem. Neobávejte se, pokud řepa či aromatický kozí sýr nepatří mezi Vaše favority. Pečlivě našlehaný sýr je ve výsledku tak jemný, že Váš jazyk doslova pohladí a řepa marinovaná balzamikovým octem – to [...]