Archiv receptů

  • Rybí špízy s treskou a krevetami

    Přidáno Veronika on Út, 01/04/2014

    O tom, že se treska řadí mezi nejchutnější mořské ryby jsme psali již vícekrát. Zásluhu na tom má pevná, světlá, jemně plátkující svalovina, která se dá připravit na mnoho způsobů. Máte rádi špízy? A už jste někdy ochutnali rybí špízy? Že ne? To musíte napravit. Treska a krevety na jednom špízu to je to pravé [...]

  • Tyrolské Gröstle

    Přidáno Veronika on Po, 31/03/2014
    Groestle

    TYROLSKO S CHUTÍ. Když jste v tyrolských Alpách celý den na lyžích, snowboardu, na kole nebo treku je třeba vydatná strava. To v pravém slova smyslu splňují gröstle – vařené brambory s  kousky nakrájeného hovězího, či vepřového masa orestované s cibulí na pánvi a ještě se sázeným vejcem nahoře. Zdá se vám to jako z kuchařské knihy pejska a [...]