Bez jehněčího masa si mnozí Velikonoce nemohou představit, a tak je na pultech řeznictví v tomto období běžně k dostání. Jehněčí kolena jsou jehněčí zadní i přední kolena s okolním masem. V kvalitě mezi nimi rozdíl není. Maso je protkané kolagenem, což se kladně projevuje na jeho chuti a konzistenci. Jehněčí koleno je jako stvořené [...]
Archiv receptů
-
Dušené jehněčí koleno na zelenině
Přidáno admin on Čt, 31/03/2022 -
Gurmánské zážitky z Brna a okolí, které musíte vyzkoušet
Přidáno admin on St, 23/03/2022Kvůli objevování nové kuchyně nemusíte jezdit na druhý konec světa. Stačí se vydat na Moravu. Představujeme vám top 5 místních specialit, které musíte ochutnat. 1. Frgál Frgál je tradiční valašský koláč. Oproti těm, které zná zbytek České republiky, má v průměru přibližně 30 cm a velikostí se tak podobá spíše pizze. Označení frgál se dříve používalo [...]