Hejk patří k treskovitým rybám. Ve světě existuje mnoho druhů mořské štiky. Mají chutné, bílé pevné maso a většinou se využívá k výrobě mražených produktů. Filety z jeho masa se pro svou pevnost ideálně hodí na rybí fondue a špízy. Aroma čerstvých ryb se rozvine obzvláště dobře, je-li dušeno ve fólii. Bílé maso štikozubce se [...]
Archiv receptů
-
Hejk v páře
Přidáno Veronika on Po, 12/05/2014 -
Jablka v noční košili
Přidáno Veronika on Pá, 09/05/2014Honí vás mlsná, nebo za hodinu očekáváte návštěvu a nemáte jí co nabídnout? Máme pro vás tip. Štrúdlem potěšíte snad každý mlsný jazýček, ale když nemáte čas nebo náladu na strouhání jablek, existuje ještě jedna možnost. Zabalit jablka do těsta a upéct je vcelku. Celou dobrotu zvládnete i s jejím upečením a vychladnutím za jednu [...]