Kombinaci drinku Buck’s Fizz vytvořil v roce 1921 McGarry, barman v Buck’s Club v Londýně. Recept byl specifický poměrem 2/3 šampaňského k 1/3 čerstvé pomerančové šťávy. Je to osvěžující long drink, ve kterém šampaňské umocňuje chuť čerstvého pomerančového džusu. Drink se často podává při slavnostních příležitostech, jako jsou oslavy, svatby apod. Dali byste si jej? [...]
Archiv receptů
-
Buck’s Fizz
Přidáno Veronika on Pá, 30/05/2014 -
Česká kuchařka si z mezinárodní soutěže odvezla 1. místo
Přidáno Veronika on Čt, 29/05/2014Velkolepý úspěch slavila v sále pekingského divadla Daxing Theatre na prestižní soutěži Gourmand World Gookbook Awards 2014 také Česká republika, již s kuchařskou knihou Láska prochází kuchyní – uvařte, zabalte a věnujte jedlý dárek reprezentovaly za podpory a účasti českého velvyslanectví v Číně autorka Denisa Bartošová a šéfredaktorka Adéla Hálková. Tvořivá kuchařka, kterou nakladatelství Smart Press vydalo na [...]