Sorbet, tak trochu jiná zmrzlina. Od klasické zmrzliny se liší chutí i přípravou. Sorbet je bez přidaného tuku a měl by obsahovat minimálně 15 % ovocné nebo zeleninové složky. Název sorbet je odvozen od slova italského slova “sorbetto”. Toto slovo má však původ v arabském slově “scherbet”. Sorbet je velice lehká zmrzlina, která výtečně zakončí [...]
Archiv receptů
-
Medový sorbet s bílým chřestem v bazalkové pěně
Přidáno Veronika on St, 11/06/2014 -
Tipy na koktejly z čerstvých šťáv, které vám pomohou zhubnout
Přidáno Veronika on St, 11/06/2014Letní teploty už nastoupily v plné parádě, a s nimi i lehké šatičky, trička, topy, kraťasy… Pokud vám po zimě stále přebývá pár kil, které zkrátka nejdou shodit, vyzkoušejte naše recepty na nápoje z čerstvých šťáv. V kombinaci se zvýšenou tělesnou aktivitou vám pomohou zredukovat váhu, aniž byste museli drasticky hladovět. Navíc velmi prospějí i vašemu zdraví. Vitamíny [...]