Lišky, v kuchyni velice cenné houby, jejichž naleziště houbaři zarputile tají. Rostou totiž na stejném místě rok co rok a často ve velkém množství. Ačkoli jejich největší úroda bývá v srpnu a v září, lze je nalézt již od června. V kuchyni se velmi cení pro své velké využití a nepřeberné množství kuchyňských úprav. [...]
Archiv receptů
-
Lišková bruschetta
Přidáno Veronika on Út, 17/06/2014 -
Penne s lososem, chřestem a mascarponovou pěnou
Přidáno Veronika on Po, 16/06/2014Těstoviny, rychlé vděčné jídlo, které lze jíst snad každý den na jiný způsob. Připravili jsme pro vás recept na další jeho kombinaci – s estragonem, lososem a mascarpone. Protože je tento krém poměrně dost těžký, doporučujeme raději jeho light formu. Na chuti mu to nic neubere a váš organismus bude odlehčenější. A možná vám díky [...]