Skvělý pokrm ve Španělsku nazýván jako Bacalao noc Samfaina. Hlavní roli v něm hraje treska nejchutnější mořská ryby. Zásluhu na tom má pevná, světlá, jemně plátkující svalovina, která se dá připravit na mnoho způsobů. Tato španělská úprava této rybě mimořádně sedí. Za nejlepší sušené tresky jsou považovány ty z Lofotů na severu Norska. Během sušení [...]
Archiv receptů
-
Sušená treska se zeleninou
Přidáno Veronika on Po, 04/08/2014 -
Godfather
Přidáno Veronika on Pá, 01/08/2014Jako první umíchal tento koktejl věhlasný barman Joe Gilmore, který ve 40. letech 20. století pracoval v baru amerického hotelu Savoy. Koktejl, českým názvem Kmotr ale nebyl jediný, který spatřil světlo světa z rukou tohoto barmana, za všechny jmenujme Churchill, Nixon, či My Fair Lady. Po kom nese koktejl své jméno, bohužel není známo. [...]