Honí vás mlsná? Tak neváhejte a upečte si tuhle jednoduchou roládu. Za půl hodiny máte roládu upečenou a pak už jen chvíli počkat než vychladne. Pro oživení chuti do rolády přidejte panáka kokosového alkoholu. Pokud budou roládu jíst i děti, alkohol raději vynechejte, nebo přidejte jen malou lžičku. Máte-li v kuchyni ovoce, které potřebuje zpracovat, [...]
Archiv receptů
-
Čokoládová roláda s kokosem
Přidáno Veronika on Pá, 08/08/2014 -
Nektarinky – broskve s hladkou slupkou
Přidáno Veronika on Čt, 07/08/2014O původu nektarinek se dodnes spekuluje. Podle jedné teorie vznikla z náhodného zkřížení broskvoně a slivoně švetky, podle jiné že vznikla přirozenou mutací broskve. Již Darwin si všiml a poznamenal, že broskvoně občas spontánně plodí nektarinky a naopak. Jisté je, že nektarinky znali v starověkém Římě, protože se v dochovaných spisech píše, že „broskvoně někdy [...]