Milujete houby na všechny možné způsoby? A zkusili jste je někdy obalit v mléce, vejci a parmezánu a osmažit je? Že ne? Pak neváhejte a ochutnejte. I když špenát nemá takové účinky jako nám předváděl Pepek námořník, připravte si k takto upraveným žampiónům i špenátový salát, skvěle doplní jejich chuť. Pro 4 mlsouny: Chléb [...]
Archiv receptů
-
Žampióny v parmezánové krustě se špenátem
Přidáno Veronika on St, 10/09/2014 -
Cejn s avokádovou salsou
Přidáno Veronika on Po, 08/09/2014Cejn velký je jednou z našich nejhojnějších a nejznámějších ryb u nás. Jeho typickým znakem je vysoké ploché tělo, díky němuž se mu přezdívá lopaťák. Maso cejna nepatří mezi nejvyhledávanější rybí maso, přesto z něj ale lze připravit skvělé pokrmy. Maso nemá příliš výraznou chuť, a tak jej můžeme dochutit výraznějším kořením či dalšími ingrediencemi. [...]