Archiv receptů

  • Vyznáte se v italských rajčatových omáčkách?

    Přidáno Veronika on Čt, 18/09/2014
    rajcatove-omacky

    Kečup není sugo a sugo není rajčatový protlak. Italských konzervovaných výrobků je tolik, pojďme se s nimi seznámit. Itálie je dnes největším světovým producentem vysoce jakostních rajčatových konzerv. Udává se, že jen v provincii Salerno se na výrobní pásy dostane neuvěřitelných 25 miliónů metrických centů rajčat. Z největší části se pro přípravu konzerv používá odrůda San Marzano. San [...]

  • Orientální pánev

    Přidáno Veronika on St, 17/09/2014

    Nelámejte si hlavu, jaké teplé jídlo si dnes připravíte. Tuto orientální pánev s mletým masem a cizrnou zvládne hravě uvařit i kuchař amatér a zaručeně vám bude chutnat. Pokud nemáte rádi  pálivá jídla nebo budete pokrm podávat i dětem, vynechejte chilli papričku. Nezapomeňte se poté podělit v ostatními mlsouny v komentářích, jak vám chutnalo. Dobrou [...]