V našich končinách se často připravují placky květákové, cuketové, vaječné a jiné. Jen málokdo však zatím ochutnal rybí placky. Pro jejich přípravu je sice potřeba hodně speciálních surovin, ale díky rozšiřujícím se asijským obchodům, jsou běžně dostupné. Zajděte si tam, pořiďte si rybí omáčku, červenou kari pastu, čerstvý koriandr, limetkové listy a dejte se do [...]
Archiv receptů
-
Thajské rybí placky se sladkokyselou omáčkou
Přidáno Veronika on St, 24/09/2014 -
Kapustový salát s pistáciemi
Přidáno Veronika on Út, 23/09/2014Netradiční, zajímavý a velice chutný salát, ve kterém jsou použity pistácie a čočka. Salát však lze všelijak obměňovat. Zkuste třeba jeho verzi pro masožravce, na závěr do kapusty přimíchejte osmaženou slaninu, pancettu či salám chorizo. Kdo nemá rád pistácie, může je nahradit třeba praženými mandlemi či jinými oříšky. Nebojte se experimentovat, tento salát toho snese [...]