Základem italského risotta je speciální rýže. Tato rýže má krátká zrna a hodně škrobu, právě ten zajistí, že se nerozvaří. Nejpoužívanějšími druhy jsou Arbolio, Carnaoli a Vialone Mano. V tomto receptu z kuchařské školy Chefparade je použit druh Arborio pojmenovaný podle města Arborio v údolí řeky Pádu, kde se hojně pěstuje. A výsledek je prostě fantastický! [...]
Archiv receptů
-
Houbové risotto
Přidáno Veronika on Út, 21/10/2014 -
Soutěžte o knihu Kuchařka ze Svatojánu
Přidáno Veronika on Po, 20/10/2014Soutěž byla ukončena. Správná odpověď: c) 130 g Výherci se stali: Zuzana F., Jitka H. a Eva P. . Gratulujeme! Všem soutěžícím děkujeme za účast v soutěži. Kuchařka kde nejde jen o jídlo, kuchařka, která vás zaujme, inspiruje a bude vaši skvělou kamarádkou. Autorka úspěšného foodblogu Kuchařka ze Svatojánu sepsala své recepty do knihy [...]