Už vás nebaví jako přílohu k obědu neustále servírovat brambory? Pokud máte jen trochu rádi zeleninu, musíte ochutnat tuto skvělou zapečenou zeleninovou kombinaci. Je to výtečná příloha k masu. Pokud ale zrovna maso nemáte, postačí vám to jako lehká večeře. Nebojte se ani ne příliš známého tuřínu či pastináku. Troubu rozehřejeme na 220 stupňů. [...]
Archiv receptů
-
Pečená zelenina – skvělá příloha
Přidáno Veronika on Po, 27/10/2014 -
Brokolicový salát s brusinkami
Přidáno Veronika on St, 22/10/2014Tento salát je jednoduše skvělý. Můžete jej nabídnout přátelům ke grilování, dát si jej k obědu s rodinou nebo jen sami k večeři. Příprava netrvá nijak dlouho. Salát je díky brusinkám lehce nasládlý, ale bez nich by to nebylo ono. Variabilní ingrediencí je slanina, záleží jen na Vás, zda si ji do salátu přidáte. Chutnat [...]