Červené pomeranče nelze sehnat v každém obchodě, když na ně ale narazíte, neváhejte a kupte je. Červené pomeranče mají jinou chuť než oranžové odrůdy. Jsou šťavnaté a méně kyselé a po snědení na jazyku zůstává jahodovo – malinová chuť. Opravdová dobrota! Během nákupu vybírejte takové plody, které mají pevnou slupku, nejsou měkké a musí být dostatečně těžké [...]
Archiv receptů
-
Koláč z červených pomerančů s vanilkovým krémem
Přidáno Veronika on Pá, 31/10/2014 -
Vepřová pečeně s dýní a kdoulemi
Přidáno Veronika on St, 29/10/2014Sváteční oběd pro celou rodinu nebo oběd na dva dny. V těchto dnech snad nenajdete sezónnější recept. V receptu totiž hrají prim kromě pečeně i dýně a kdoule. Obojí je právě v sezóně, a tak jsou snadno k sehnání. Jen nezapomeňte, že kdoule nesmíte ochutnávat za syrova. Jejich dužina je totiž tuhá, kyselá a trpce [...]