Gnocchi (čtěte ňoki) jsou drobné bramborové knedlíčky původem z Itálie. Jako příloha se používají pravděpodobně již od římských dob. Do okolních zemí se gnocchi dostaly při expanzi římské říše a každá země si pochopitelně osvojila svoji specifikaci. Za ochutnání jednoznačně stojí tato úprava s rajčaty, špenátem a bílými fazolemi. Víte, jak připravit domácí gnocchi? [...]
Archiv receptů
-
Gnocchi se špenátem a bílými fazolemi
Přidáno Veronika on Út, 18/11/2014 -
Marinovaná kuřecí prsa na grilu
Přidáno Veronika on Po, 17/11/2014Je libo rychlý, lehký a velice jednoduchý recept? Připravte si toto marinované kuřecí maso s rýží a sezamovým semínkem. Sezamová semínka nezapomeňte přidat. Představují totiž zásobárnu důležitých látek pro náš organismus. Obsahují kvalitní bílkoviny i základní esenciální mastné kyseliny. V létě pokrm připravujte ideálně na venkovním grilu, v zimě na grilu v troubě. Pro [...]