Pražma neboli doráda je mořská ryba s pevným bílým, velice šťavnatým masem a jen malými kostmi. Je vynikající volbou při dietě. Pražma se perfektně hodí na pečení, smažení či grilování. Vaření se příliš nedoporučuje, maso má tendenci se rychle vysušit. Pokud si chcete opravdu smlsnout, kupte si pražmu královskou. Pro 4 mlsouny: Smícháme kmín, [...]
Archiv receptů
-
Pražma s avokádovou salsou
Přidáno Veronika on St, 19/11/2014 -
Nevšední gurmánské zážitky? Vyrazte do Řecka!
Přidáno Veronika on St, 19/11/2014Pokud rádi snoubíte cestování s gurmánskými zážitky, Řecko nelze nedoporučit. V této jihoevropské zemi se můžete těšit na zdravou středomořskou kuchyni, jejíž chuť Vás v žádném případě nezklame. Právě naopak! Dovolená v Řecku – ochutnejte speciality místní kuchyně Řecká kuchyně má skutečně dlouhou historii, a tak zde narazíte na celou řadu tradičních jídel, která jsou připravována z čerstvých surovin. Základem jsou [...]