Kuřecí maso s broskví už dávno nefrčí, přesto ale není hřích zkombinovat maso s ovocem. Třeba taková krkovička si výborně rozumí s pomerančem. Nevěříte? Pak musíte vyzkoušet dnešní recept. Jedná se o jednoduchý pokrm, na jehož přípravu je třeba myslet den předem. Maso je potřeba přes noc naložit, aby chytlo ten správný šmak. Jako příloha [...]
Archiv receptů
-
Pečená krkovice v pomerančové marinádě
Přidáno Veronika on Út, 03/03/2015 -
Zapečený chléb se sýrem Provolone, paprikou a žampióny
Přidáno Veronika on Po, 02/03/2015Chutná večeře, na které si pochroupe celá rodina. K přípravě je zapotřebí gril na panini, pokud jej doma nemáte, nezoufejte, lze jej nahradit toustovačem a pokud nevlastníte ani ten, dejte chleby zapéct do trouby. V receptu se uvádí sýr Provolone, jedná se o italský tažený sýr typu pasta filata, podobně jako mozzarella, ale na rozdíl [...]