Je libo dezert, který bude hotový za pár minut a není potřeba jej péct? Pak jste tu správně. Je to sice pořádná kalorická bomba, ale kdo by odolal. Vyzkoušeno na velmi mlsných jazýčcích. Jak tento dezert uspěje u vás? Pro 4 mlsouny: Tvaroh a cukr smícháme za pomocí ručního šlehače do hladka. Polovinu [...]
Archiv receptů
-
Rychlý tvarohový dezert
Přidáno Veronika on Pá, 03/07/2015 -
Jak marinovat maso na gril?
Přidáno Veronika on Čt, 02/07/2015Léto se na mnoha balkónech, terasách a zahradách nese v duchu grilování. Také patříte k milovníkům grilovaných jídel? Máte nejradši naložené maso? Přečtěte si tipy, jak maso správně marinovat. Hlavní zásada je jasná: Je jedno, zda se chystáte grilovat kuřecí, hovězí, vepřové nebo jehněčí, vždy je dobré nechat vyniknout chuť masa. Je škoda kupovat již masa naložená [...]