Správně uhníst těsto je kumšt. Pokud chcete, aby se těsto vždy povedlo, stačí si osvojit pár základních rad: Droždí a sůl nejsou kamarádi. Míchejte je k mouce vždy odděleně. Když liješ do těsta vodu nebo mléko, nikdy by tě neměly pálit do prstíku. Když bude tekutina moc horká, droždí se spaří a kynutí se nebude [...]
Archiv receptů
-
Domácí bulky na hamburger
Přidáno Veronika on Po, 04/01/2016 -
Jedlé kaštany, tajemství věčného mládí
Přidáno admin on St, 23/12/2015Také jste se těšili na adventní trhy, až si koupíte ten voňavý pytlík plný dobrot, který krásně zahřeje zmrzlé ruce? Ano, řeč je o pečených kaštanech. V posledních letech se dají zakoupit i na českých předvánočních trzích a svou vůní krásně doplňují vánoční atmosféru. Zajímá vás, odkud se vzaly a jak je připravit doma? Pak [...]