Archiv receptů

  • Pomazánka z medvědího česneku

    Přidáno Veronika on Po, 25/04/2016

    Pomazánka z medvědího česneku chutná výborně na čerstvém pečivu, ale také jako „dip“ k bramborám nebo masu. Chutná nejlépe, když necháte alespoň 30 minut odležet. Tip: Uložte si trochu medvědího česneku do mrazáku, ať si z něj můžete tuto dobrotu připravit také mimo sezónu. Byla by škoda neochutnat jej k kombinaci s masem připraveným na [...]

  • Tarte tatin a skořicový krém

    Přidáno Veronika on Pá, 22/04/2016
    tarte tatin a skoricovy krem

    Historie „La tarte des Demoiselles Tatin“, jak tento koláč nazývají Francouzi, sahá až do sklonku 19. století. Od té doby se tento koláč francouzský národní koláč stal celosvětově oblíbený. Upečte si jej podle receptu a postupu školy vaření Chefparade a přesvědčte se, že jej zvládne upéct každý. A nezapomeňte na skořicový krém – dodá koláči [...]