Ke svým padesátým narozeninám jsem od manželky dostal dárkový poukaz na kurz grilování, a to pod taktovkou ostřílených profesionálních kuchařů. Protože jsem nadšeným fanouškem grilování už spousty let (pro první gril jsme si jeli hned po revoluci do západního Německa), udělal mi poukaz na grilakademii velkou radost. Přesto jsem se nemohl zbavit pocitu, zda se [...]
Archiv receptů
-
Guláš na grilu? Kecáš …
Přidáno Veronika on Pá, 13/05/2016 -
Kuřecí stir-fry s brokolicí a kešu ořechy
Přidáno Veronika on St, 11/05/2016Lehká a vynikající rychlovka na asijský způsob – přesně takový je dnešní recept. Pokrm zasytí, ale přitom se nenacpete k prasknutí. Přesvědčte se na vlastní jazýček. Co je to Stir-fry? Stir-fry je čínská technika přípravy pokrmů na pánvi wok. Stir-fry neznamená v podstatě nic jiného než, míchej a smaž. Tato technika vaření je velmi jednoduchá [...]