Archiv receptů

  • Jak poznat čerstvé ryby

    Přidáno Veronika on Čt, 23/06/2016
    cerstve-ryby

    Máte rádi ryby, ale bojíte se je kupovat? „Jak se pozná čerstvá ryba,“ říkáte si? Nejlepší je pochopitelně nakoupit ryby u důvěryhodného obchodníka s rybami. I tam je ale třeba obezřetnosti. Při nákupu celé ryby musíte dbát na to, aby ryba měla jasné a živé oči a zářivě červené žábry. Zašedlé žábry a nahnědlá krev [...]

  • Krůtí závitky s pancettou

    Přidáno Veronika on Po, 20/06/2016

    Krůtí maso má ve srovnání s ostatními druhy masa nejnižší obsah tuku ve svalovině. Naopak obsahuje nejvíce bílkovin. Krůtí prsa jsou libová a jsou skvělou volbou pro ty, kteří si chtějí udržet štíhlou linii, nebo se zkrátka jen nechtějí přecpat. Ochutnejte krůtí závitky plněné cuketou a mrkví obalené v plátcích pancetty a podlité bílým vínem [...]